Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 3.253 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Huis laten taxeren voor hypotheek

Taxatie bij aankoop van een huis is verplicht. Bij deze aankoop taxatie wordt onder andere gekeken naar de staat van de woning, de plaats van de woning en vergelijkbaar aanbod in de buurt. Echter staan de kosten van deze taxatie bij aankoop van een woning niet vast en verschillen dus sterk per taxateur. Voorkom dus dat u te veel betaalt door direct onze taxatietarieven-vergelijking in te vullen, zo vindt u altijd de goedkoopste taxateur.

Huis kopen taxatie

Als u financiering wilt aanvragen voor uw woning, heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit houdt in dat de aankoop taxatie wordt gekeurd door een validatie-instituut, meestal het NWWI. Het instituut controleert of de taxateur en de aankoop taxatie aan alle strengen kwaliteitseisen voldoen. Hier komen extra validatiekosten bij kijken, die voor uw rekening komen. Bij taxatietarieven.com zijn deze extra kosten al in het basisbedrag inbegrepen, zodat u in en oogopslag ziet welke taxateur het goedkoopste taxatierapport voor de aankoop van uw woning kan opstellen.

Woning taxeren voor aankoop: eisen aan de taxateur

Een taxatie bij aankoop van een woning moet worden uitgevoerd door een onafhankelijke taxateur. Dit betekent dat de verkoopmakelaar of aankoopmakelaar de taxatie niet mag uitvoeren. Zij zijn immers partijdig. Alle taxateurs die zijn aangesloten bij taxatietarieven.com kunnen een onafhankelijke aankoop taxatie voor u uitvoeren en voldoen altijd aan de allerstrengste kwaliteitseisen. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare taxatie als u uw huis laat taxeren voor hypotheek.

Vind de goedkoopste taxatie bij aankoop huis

  • De laagste prijs voor een taxatie
  • Altijd een taxateur bij u in de buurt
  • Binnen 1 werkdag een taxatie ingepland
  • Gegarandeerde acceptatie door alle financiële instellingen
Vergelijk gratis
Live chat - Online
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 43721 beoordelingen