Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 1.386 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Calcasa waardebepaling

Een calcasa waardebepaling is een online waardebepaling van uw huis. De waarde wordt gebaseerd op andere verkochte huizen uit de regio. Een calcasa taxatie heeft voor- en nadelen: het grootste nadeel is dat de meeste hypotheekverstrekkers een gevalideerde woningtaxatie eisen.

Wat is een Calcasa waardebepaling

Een calcasa waardebepaling is een online taxatie waar u zelf de gegevens verstrekt. Een calcasa taxatie is gebaseerd op algemene woningdetails, zoals woonoppervlak, type woning en bouwjaar. U geeft deze gegevens door en ontvangt binnen enkele minuten per e-mail een waarderapport. Hierin staat de geschatte woningwaarde van uw huis. Deze waarde is gebaseerd op 25 vergelijkbare, verkochte woningen in uw omgeving. De betrouwbaarheid van deze waarde-indicatie wordt ook vermeld. Naast een waardebepaling krijgt u informatie over de 6 beste vergelijkbare verkochte woningen en voorzieningen in de omgeving. Een calcasa rapport is niet gratis: het kost €25,95 per waardebepaling.

Calcasa waarderapport

Een calcasa waardebepaling kent voor- en nadelen, die wij voor u op een rijtje hebben gezet.

Taxatierapport Calcasa voordelen

Taxatierapport Calcasa nadelen

Taxatie voor hypotheek nodig? Betaal niet te veel. Vergelijk nu!

Live chat - Online
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 98074 beoordelingen