Compare the prices of different appraisers
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Last week we have helped 1.265 people!
90% of the appraisal requests is with 3½ hour sceduled

Aankoop taxatie – Huis laten taxeren voor aankoop

Gaat u een huis kopen? Dan wil de geldverstrekker weten hoeveel de woning waard is. Daarom is een taxatie bij aankoop van een huis verplicht. Bij deze aankoop taxatie wordt onder andere gekeken naar de staat van de woning, de plaats van de woning en vergelijkbaar aanbod in de buurt. Echter staan de kosten van deze taxatie bij aankoop van een woning niet vast en verschillen dus sterk per taxateur. Voorkom dus dat u te veel betaalt door direct onze taxatietarieven-vergelijking in te vullen, zo vindt u altijd de goedkoopste taxateur.

Woning taxeren voor aankoop: eisen aan de taxateur

Een taxatie bij aankoop van een woning moet worden uitgevoerd door een onafhankelijke taxateur. Dit betekent dat de verkoopmakelaar of aankoopmakelaar de taxatie niet mag uitvoeren. Zij zijn immers partijdig. Alle taxateurs die zijn aangesloten bij taxatietarieven.com kunnen een onafhankelijke aankoop taxatie voor u uitvoeren en voldoen altijd aan de allerstrengste kwaliteitseisen. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare taxatie als u uw huis laat taxeren voor aankoop.

Taxatie en aankoop: taxatierapport aankoop woning

Als u financiering wilt aanvragen voor uw woning heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit houdt in dat de aankoop taxatie wordt gekeurd door een validatie-instituut, meestal het NWWI. Het instituut controleert of de taxateur en de aankoop taxatie aan alle strengen kwaliteitseisen voldoen. Hier komen extra validatiekosten bij kijken, die voor uw rekening komen. Bij taxatietarieven.com zijn deze extra kosten al in het basisbedrag inbegrepen, zodat u in en oogopslag ziet welke taxateur het goedkoopste taxatierapport voor de aankoop van uw woning kan opstellen.

Vind de goedkoopste taxatie bij aankoop huis

  • De laagste prijs voor een taxatie
  • Altijd een taxateur bij u in de buurt
  • Binnen 1 werkdag een taxatie ingepland
  • Gegarandeerde acceptatie door alle financiële instellingen
Vergelijk gratis
Live chat - Online
9,6
Review of Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 98159 reviews