Compare the prices of different appraisers
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Last week we have helped 1.642 people!
90% of the appraisal requests is with 3½ hour sceduled

NWWI valuation rates

Wanneer u een hypotheek aan wilt vragen zult u over een taxatierapport van de woning moeten beschikken. Steeds meer geldverstrekkers eisen dat dit taxatierapport aan de strengere NWWI eisen voldoet.

Een taxatierapport met NWWI keurmerk is duurder dan een rapport zonder dit keurmerk. De taxateur mag zelf bepalen welke kosten hij/zij in rekening brengt voor een NWWI taxatie. Het NWWI zelf berekent de taxateur in ieder geval €51,43 voor een gevalideerd taxatierapport. De NWWI bijdrage staat los van het bedrag dat de taxateur rekent voor de levering van zijn/haar diensten. De NWWI taxatie kosten verschillen dus per taxateur.

Wanneer u een NWWI taxatierapport aan wilt vragen is het dus verstandig om de kosten voor een NWWI taxatie met elkaar te vergelijken. Dit kunt u doen door hieronder de geschatte waarde van de woning en de postcode in te vullen. U vindt dan een lijstje met de NWWI taxatie kosten per taxateur.

Live chat - Online
9,5
Review of Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 87850 reviews