Compare the prices of different appraisers
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Last week we have helped 2.604 people!
90% of the appraisal requests is with 3½ hour sceduled

Taxatie Woning

Heeft u de woning van uw dromen gevonden en wilt u een hypotheek afsluiten? Dan heeft u een taxatierapport nodig. Op taxatietarieven.com vergelijkt u de tarieven van taxateurs bij u in de buurt voor de taxatie van uw huis of de taxatie van uw appartement!

Taxatie huis

De kosten voor de taxatie van een woning verschillen per taxateur. De ene taxateur hanteert een tarief van 0,185% van de getaxeerde waarde, terwijl de andere taxateur gebruik maakt van een vast tarief. Voordat u uw woning laat taxeren, is het verstandig om de tarieven van verschillende taxateurs met elkaar vergelijkt. Dit kan heel makkelijk op taxatietarieven.com. Na het invullen van de gegevens van de woning verschijnt er een overzicht met de goedkoopste taxateurs bij u in de buurt. In het overzicht kunt u makkelijk een aanvraag doen of doorklikken naar de website van de betreffende taxateur.

Nu tarieven voor een taxatie van uw woning met elkaar vergelijken? Vul dan hieronder de gegevens van de woning in!

Live chat - Online
9,5
Review of Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 68059 reviews