Compare the prices of different appraisers
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Last week we have helped 1.675 people!
90% of the appraisal requests is with 3½ hour sceduled

Taxatiekosten huis voor hypotheek

Gaat u een hypotheek aanvragen? Dan is een taxatie vereist. Echter staan de taxatiekosten hypotheek niet vast, waardoor de tarieven sterk per taxateur verschillen. Voorkom dus dat u teveel kosten maakt voor uw taxatie hypotheek door direct onze taxatietarieven-vergelijking in te vullen.

Wat kost een taxatie voor hypotheek?

Naast de reguliere kosten betaalt u voor een hypotheek taxatie extra kosten voor de validatie van het rapport. Validatie houdt in dat een validatie-instituut, meestal het NWWI, controleert of het taxatierapport en de taxateur aan alle kwaliteitseisen voldoen. Zo weet de geldverstrekker zeker dat het taxatierapport objectief en betrouwbaar is. Een gevalideerd rapport wordt door alle Nederlandse geldverstrekkers geaccepteerd. Bij de weergegeven taxatiekosten woning voor hypotheek op taxatietarieven.com zijn de validatiekosten al meegenomen in het bedrag. U krijgt dus het all-in tarief te zien!

Ook profiteren van de laagste taxatiekosten voor een hypotheekaanvraag? Vul de taxatietarieven-vergelijking in en vind de goedkoopste taxateur. Zo kost een taxatie voor hypotheek u nooit te veel geld!

Kosten taxatierapport voor hypotheek met NHG

Als u een hypotheek met NHG wilt aanvragen is validatie verplicht. U betaalt dus extra validatiekosten voor een taxatie van uw woning voor een hypotheek met NHG. In onze taxatietarieven-vergelijking staan alle tarieven overzichtelijk voor u op een rijtje. In de vergelijkingstool wordt direct de totale kosten taxatie woning voor een hypotheek met NHG getoond.

Vergelijk kosten taxatierapport voor hypotheek

  • De laagste prijs voor een taxatie
  • Altijd een taxateur bij u in de buurt
  • Binnen 1 werkdag een taxatie ingepland
  • Gegarandeerde acceptatie door alle financiële instellingen
Vergelijk gratis
Live chat - Online
9,5
Review of Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 86246 reviews