Compare the prices of different appraisers
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 2.897 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Valuation report

Voordat u financiering aanvraagt voor een nieuwe woning dient u te beschikken over een taxatierapport. In een taxatierapport neemt de taxateur zijn bevindingen van de taxatie van een woning op. Banken en financiële instellingen die een hypotheek verstrekken stellen een taxatierapport verplicht, zij hebben daardoor namelijk zekerheid van de waarde van de woning.

The content of a valuation report

Bij een taxatie worden de volgende aspecten meegenomen:

De onderdelen van een taxatierapport

De bovengenoemde aspecten zijn terug te vinden in het taxatierapport, dit onder de volgende onderdelen:

Acceptatie van een taxatierapport

De taxatierapporten opgesteld door taxateurs van taxatietarieven.com voldoen aan de laatste normen vastgesteld door het Centraal Hypothecair Fonds (CHF) in samenwerking met de brancheverenigingen (NVM, VBO en VastgoedPRO). Deze taxatierapporten worden dus altijd geaccepteerd door banken en andere financiële instellingen.

Snel een taxatierapport aanvragen voor een lage prijs? Vergelijk dan nu de tarieven van de verschillende taxateurs en vraag direct een taxatierapport aan.

Live chat - Online
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 39596 beoordelingen