Compare the prices of different appraisers
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Last week we have helped 1.386 people!
90% of the appraisal requests is with 3½ hour sceduled

Taxatierapport hypotheek – huis taxeren voor hypotheek

Heeft u financiering nodig voor uw woning? Een taxatie is noodzakelijk om een hypotheek te kunnen verkrijgen. In de volgende gevallen heeft u een hypotheek taxatie nodig:

Heeft u een hypotheek taxatie nodig? Dan wilt u natuurlijk niet te veel betalen. Wees altijd verzekerd van de goedkoopste taxatie voor hypotheek door onze taxatietarieven-vergelijking in te vullen. Vergelijk nu!

NWWI taxatierapport voor hypotheek

Als u uw huis laat taxeren voor een hypotheek heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit houdt in dat een validatie-instituut, meestal het NWWI, controleert of het taxatierapport en de taxateur aan alle kwaliteitseisen voldoen. Daarnaast mag het taxatierapport hypotheek van de meeste geldschieters niet ouder zijn dan drie maanden. Enkele geldschieters accepteren een taxatierapport dat maximaal zes maanden oud is.

Voor de validatie maakt de taxateur extra kosten, die aan u worden doorberekend. Bij Taxatietarieven zijn deze extra kosten al meegenomen in het totaalbedrag van de hypotheek taxatie, waardoor u altijd het all-in tarief te zien krijgt voor uw taxatierapport voor hypotheek. Zo krijgt u nooit te maken met extra kosten achteraf!

Uw huis taxeren voor een hypotheek? Vind de goedkoopste taxateur op Taxatietarieven.com door de taxatietarieven-vergelijking in te vullen. 

Live chat - Online
9,6
Review of Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 98074 reviews