Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 1.265 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Erkende taxateur voor uw woning taxatie

Een erkend taxateur is een taxateur die ingeschreven staat in een kwaliteitsregister. Erkend taxateurs verschillen sterk in prijzen. Vergelijk alle taxateurs in uw regio en bespaar veel geld op een taxatie.

Wat is een erkend taxateur?

Een erkend taxateur voldoet aan allerlei strenge eisen. Aangezien de beëdiging van makelaars en taxateurs in 2001 is afgeschaft, is er een andere manier gevonden om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen; inschrijving in een kwaliteitsregister. Om de kwaliteit van dienstverlening te waarborgen, moeten taxateurs ingeschreven staan bij het erkende taxatieregister van het NRVT. Deze inschrijving is alleen mogelijk als de taxateur aan alle gestelde eisen voldoet.

Om u het beste resultaat te garanderen, eist Taxatietarieven.com van alle aangesloten taxateurs dat zij zijn ingeschreven in een kwaliteitsregister. Bij ons bent u dus altijd verzekerd van een vakkundige taxatie.

Erkend taxateur NVM

Taxateurs moeten naast ingeschreven zijn in een kwaliteitsregister ook lid zijn van een van de drie makelaarsbrancheverenigingen: VastgoedPRO, NVM of VBO.

De goedkoopste erkend taxateur

Als u uw woning laat taxeren, wilt u natuurlijk dat dit goed gebeurt. Voor een vakkundige taxatie door een erkende taxateur bent u bij taxatietarieven.com aan het juiste adres. Al onze taxateurs zijn ingeschreven in een van de kwaliteitsregisters, zijn lid van een van de makelaarsbrancheverenigingen en zijn ook nog eens aangesloten bij het taxatiekeurmerk NWWI.

U kiest toch ook voor een erkende taxateur voor uw woning taxatie? Vul direct onze taxatietarieven-vergelijking in en vind de goedkoopste taxateur bij u in de buurt. Bij deze prijs zitten alle bovengenoemde taxatierapport kosten inbegrepen. Vergelijk nu!

Live chat - Online
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 98159 beoordelingen