Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 1.146 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Gratis taxatie huis

Een gratis taxatie van uw huis is bruikbaar als u alleen een schatting van de woningwaarde wilt. Met deze schatting kunt u bijvoorbeeld de verkoopprijs van uw woning bepalen. Een gratis taxatie wordt nooit geaccepteerd door geldverstrekkers.

Gratis taxeren

De meeste gratis taxaties worden uitgevoerd door verkoopmakelaars. Bij verkoop van uw huis wil uw verkoopmakelaar vaak wel een vrijblijvende taxatie uitvoeren. Een gratis taxatie van uw huis heeft echter een paar nadelen:

Gratis taxatierapport

Vrijwel de enige optie om een gratis taxatie op papier te krijgen, is een Calcasa waardebepaling. Een gratis taxatierapport is in de meeste gevallen onmogelijk. Als uw verkoopmakelaar een gratis woningtaxatie uitvoert, zal hij vaak mondeling of per mail een toelichting geven. Zowel een gratis taxatie als een Calcasa taxatie voldoen niet aan de eisen van geldverstrekkers.

Gratis taxatie alternatief

Voor een goede taxatie inclusief taxatierapport kunt u beter kiezen voor een erkende taxateur. Op deze manier heeft u meer zekerheid dan bij een gratis taxatie van uw huis. Een taxatie van een erkende taxateur is accurater en bruikbaar voor alle situaties. Door taxateurs te vergelijken, kiest u eenvoudig de goedkoopste taxateur. Vergelijk direct taxateurs bij u uit de buurt!

Live chat - Online
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 96699 beoordelingen