NWWI taxatie in Harlingen

Vergelijk de taxatietarieven Vorige week hielpen wij 2.358 mensen!
Naam Beoordeling Tarief Validatie Extra kosten Tarief incl. BTW Aanvragen
1
€ 312,87 € 42,50 € 0,00 € 430,00
2 € 462,50 € 75,00 € 50,00 € 710,88
Alle makelaars en taxateurs die vermeld worden op Taxatietarieven.com zijn gecertificeerd en staan ingeschreven in het taxateur register NRVT. Naast een lage prijs hebt u dus altijd te maken met een erkende en gecertificeerde taxateur! Het taxatierapport wordt dus geaccepteerd door alle banken.

Bij Taxatietarieven.com vergelijkt u de tarieven van NWWI-taxaties voor huizen in en rondom Harlingen. Wilt u een huis kopen en hebt u een gevalideerd taxatierapport nodig voor het regelen van een hypotheek? Dan bent u hier aan het goede adres voor het vergelijken van tarieven.

NWWI- en NHG-taxaties vergelijken

NWWI-taxaties zijn vaak duurder dan taxaties zonder dit keurmerk. Toch hebt u in veel gevallen wel een NWWI-taxatie nodig. Geldverstrekkers eisen namelijk meestal een gevalideerd taxatierapport voordat zij een hypotheek voor u af willen sluiten.Ook voor het aanvragen van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) is een NWWI-taxatie vereist.

Naast dat u voor een NWWI-taxatie in Harlingen bij ons aan het goede adres bent, vergelijken wij ook graag tarieven van NHG-taxaties in Harlingen voor u. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt voor de taxatie van uw woning.

Gemeente:
Harlingen
Website:
http://www.harlingen.nl/sjablonen/1/infotype/webpage/view.asp?objectID=1
Plaatsen/stadsdelen:
Harlingen, Midlum, Wijnaldum
Adressen
8869
Postcodegebied
8857 - 8872
Live chat - Online