Vergelijk de taxatietarieven
Vorige week hielpen wij 2.548 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

SWEW

SWEW staat voor Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen. Deze stichting verzorgt de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en verzekert de bank dat de lening helemaal wordt afgelost, zelfs als u zelf door omstandigheden niet meer kunt betalen. Dit is gunstig voor u, want door de garantie dat de hypotheek volledig wordt afgelost, krijgt u korting op uw hypotheekrente.

Eisen SWEW

Heeft u een hypotheek met NHG afgesloten, maar kunt u de hypotheek niet meer betalen? Dan neemt SWEW de betaling van u over, mits u aan de gestelde eisen voldoet:

  • U mag geen belangrijke dingen verzwijgen bij het aangaan van de verkoopovereenkomst;
  • U moet de schade voor SWEW/NHG beperken: zorg voor een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst;
  • U moet zo goed mogelijk meewerken als u de hypotheekrente niet meer kunt betalen.

Indien u nalatig bent geweest in het onderhouden van het huis of als u geen actie onderneemt door bijvoorbeeld de makelaar of bank in te schakelen als u de hypotheek niet meer kunt betalen, kan het zijn dat de restantschuld niet wordt kwijtgescholden. Let hier dus altijd goed op!

SWEW erkend taxatie

Wilt u ook profiteren van korting op uw hypotheekrente? Om een hypotheek met NHG af te sluiten, heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit is een door SWEW erkend taxatie. Een gevalideerd taxatierapport wordt door alle Nederlandse geldschieters geaccepteerd.

Wilt u ook honderden euro's besparen op uw hypotheek? Schakel dan nu een SWEW erkende taxateur in van taxatietarieven.com. Alle taxateurs die bij ons zijn aangesloten, kunnen een SWEW erkend taxatie voor u uitvoeren en een betrouwbaar rapport voor u opstellen.

SWEW erkend taxatie instituut

De taxateurs die zijn aangesloten bij taxatietarieven.com zijn allen een SWEW erkend taxatie instituut. Dit houdt in dat zij een taxatierapport op kunnen stellen waarmee u de hypotheek met NHG kunt afsluiten. Bovendien krijgt u bij ons altijd direct de goedkoopste taxateur bij u in de regio te zien, waardoor u veel geld kunt besparen op SWEW erkend taxatie.

U wilt toch ook geen geld verspillen? Vind de voordeligste SWEW erkende taxateur bij u in de buurt door onze taxatietarieven-vergelijking in te vullen. Vergelijk alle taxateurs

Live chat - Online