Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 1.386 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

SWEW

SWEW staat voor Stichting Waarborgfonds Eigen Woningen. Deze stichting verzorgt de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en verzekert de bank dat de lening helemaal wordt afgelost, zelfs als u zelf door omstandigheden niet meer kunt betalen. Dit is gunstig voor u, want door de garantie dat de hypotheek volledig wordt afgelost, krijgt u korting op uw hypotheekrente.

Eisen SWEW

Heeft u een hypotheek met NHG afgesloten, maar kunt u de hypotheek niet meer betalen? Dan neemt SWEW de betaling van u over, mits u aan de gestelde eisen voldoet:

  • U mag geen belangrijke dingen verzwijgen bij het aangaan van de verkoopovereenkomst;
  • U moet de schade voor SWEW/NHG beperken: zorg voor een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst;
  • U moet zo goed mogelijk meewerken als u de hypotheekrente niet meer kunt betalen.

Indien u nalatig bent geweest in het onderhouden van het huis of als u geen actie onderneemt door bijvoorbeeld de makelaar of bank in te schakelen als u de hypotheek niet meer kunt betalen, kan het zijn dat de restantschuld niet wordt kwijtgescholden. Let hier dus altijd goed op!

SWEW erkend taxatie

Wilt u ook profiteren van korting op uw hypotheekrente? Om een hypotheek met NHG af te sluiten, heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig. Dit is een door SWEW erkend taxatie. Een gevalideerd taxatierapport wordt door alle Nederlandse geldschieters geaccepteerd.

Wilt u ook honderden euro's besparen op uw hypotheek? Schakel dan nu een SWEW erkende taxateur in van taxatietarieven.com. Alle taxateurs die bij ons zijn aangesloten, kunnen een SWEW erkend taxatie voor u uitvoeren en een betrouwbaar rapport voor u opstellen.

SWEW erkend taxatie instituut

De taxateurs die zijn aangesloten bij taxatietarieven.com zijn allen een SWEW erkend taxatie instituut. Dit houdt in dat zij een taxatierapport op kunnen stellen waarmee u de hypotheek met NHG kunt afsluiten. Bovendien krijgt u bij ons altijd direct de goedkoopste taxateur bij u in de regio te zien, waardoor u veel geld kunt besparen op SWEW erkend taxatie.

U wilt toch ook geen geld verspillen? Vind de voordeligste SWEW erkende taxateur bij u in de buurt door onze taxatietarieven-vergelijking in te vullen. Vergelijk alle taxateurs

Live chat - Online
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 98074 beoordelingen