Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 1.265 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Taxateur worden

Wilt u taxateur worden? Om taxateur te worden, moet u een erkende opleiding volgen. Daarnaast moet u ingeschreven staan in taxateursregister NRVT.

Woning taxateur worden

Om woning taxateur te worden, moet u een erkende opleiding volgen. Er zijn meerdere opleidingen waarmee u taxateur kunt worden. Hierbij kunt u kiezen tussen verschillende opleidingsinstituten. De meeste opleidingen worden in voltijd en deeltijd aangeboden. De duur van de opleiding verschilt per opleidingsinstituut en is uiteraard afhankelijk van de keuze voor voltijd of deeltijd studeren.

NRVT taxateur worden

Om NRVT taxateur te worden, raadt het NRVT aan om een opleiding te volgen die bestaat uit een theoretische basisopleiding en een praktijkdeel. Dit praktijkdeel is vaak een meester-gezeltraject. Tijdens dit traject bouwt u een portfolio op en krijgt u feedback op uw taxaties. Het is dus een soort stage. Zodra u vakbekwaam bent, vraagt u een examen aan bij het NRVT. Als u dit examen haalt, kunt u zich inschrijven als register-taxateur bij het NRVT.

Niet iedereen kan een NRVT taxateur worden. Iedere specialisatie (ook wel Kamer genoemd) heeft specifieke toelatingseisen. Het entreegeld van het NRVT is € 130,- en is afhankelijk van het aantal Kamers waarvoor u zich aanmeldt. Daarnaast betaalt u jaarlijks een bijdrage die afhankelijk is van de Kamers waarvoor u bent ingeschreven.

Nu taxateur worden?

Gaat u nu taxateur worden en zoekt u een netwerk om aan opdrachten te komen? Taxatietarieven.com is de ideale start van een carrière als taxateur. We zijn een van de grootste online platforms voor consumenten om taxateurs te vergelijken.

Bij Taxatietarieven.com maakt u gegarandeerd gebruik van de volgende service:

Taxateur worden

Live chat - Online
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 98159 beoordelingen