Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 2.845 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Taxatie voor uw hypotheek: vergelijk alle taxateurs!

Taxatie voor uw hypotheek nodig? Bij het aanvragen of aanpassen van een hypotheek is een gevalideerde taxatie bijna altijd verplicht. Een gevalideerd taxatierapport word nauwgezet gecontroleerd door een validatie-instituut zoals het NWWI. U betaalt naast het standaard tarief voor een taxatie rapport ook extra validatiekosten. De totale kosten verschillen per taxateur.

Betaal niet te veel voor een taxateur. Vind het goedkoopste taxatierapport. Vergelijk nu!

Taxatie hypotheek

Er zijn verschillende scenarios waarin u een taxatie voor een hypotheek nodig kunt hebben:

Gevalideerde taxatie hypotheek

Bijna alle geldverstrekkers eisen bij de aanvraag van een hypotheek een gevalideerd taxatierapport van maximaal 3 maanden oud. Bij een gevalideerde taxatie controleert een validatie-instituut, meestal het NWWI, het taxatierapport en de taxateur op strenge kwaliteitseisen. Voor een gevalideerde taxatie betaalt u meestal extra validatiekosten. De kosten van een taxatie voor een hypotheek zijn aftrekbaar van de belasting.

Taxatie tarieven vergelijken

Vergelijk hier de taxatie tarieven van alle taxateurs in Nederland. Eenvoudig en snel zoekt u lokaal naar de goedkoopste taxateurs voor uw hypotheek.

Onze taxatietarieven-vergelijking zet alle kosten overzichtelijk voor u op een rijtje. Omdat wij merken dat de meeste mensen voor de hypotheek taxatie NWWI-validatie nodig hebben toont onze vergelijkingstool direct het tarief van een gevalideerde taxatie. Zo ziet u in één oogopslag wat de totale kosten zijn voor uw hypotheektaxatie. Vergelijk de taxatiebureaus nu en vind de voordeligste taxatie voor uw hypotheek. Vergelijk nu!

Live chat - Online
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 58307 beoordelingen