Vergelijk de taxatietarieven
Vorige week hielpen wij 2.312 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Taxatie na verbouwing – verbouwingsspecificatie taxatierapport

Laat u een taxatie voor verbouwing uitvoeren? Aangezien de hoogte van de verbouwingskosten mede de waarde van uw woning bepalen, is de taxateur verplicht om een verbouwingsspecificatie aan het taxatierapport toe te voegen. Dit is onder andere van belang als u een hypotheek gaat aanvragen. De geldverstrekker zal daarom altijd vragen om een verbouwingsspecificatie in het taxatierapport. Het bedrag dat u kunt lenen is immers onder andere afhankelijk van de waarde van uw woning.

Wilt u ook niet te veel betalen voor uw verbouwing taxatie? Vergelijk nu!

Taxatie huis na verbouwing: wat moet u aanleveren?

Voorafgaand aan de taxatie zal de taxateur bij u informeren of er een verbouwing moet worden opgenomen in het taxatierapport. De verbouwing taxatie vindt altijd vóór de daadwerkelijke verbouwing plaats. Daarom is het van belang dat u de taxateur gespecificeerd meldt wat de geplande verbouwing inhoud. Daarnaast bent u verplicht om een opgave van (begrote) kosten aan te leveren. De kosten voor het uitvoeren van de verbouwingswerkzaamheden zullen in overleg met u door de taxateur worden opgenomen in de verbouwingsspecificatie. Deze specificatie is een opsomming van de werkzaamheden plus een overzicht van de geschatte kosten. Dit vormt samen het taxatierapport verbouwing. De totaalkosten van de verbouwing worden door uw hypotheekverstrekker in een depot gehouden. Vallen de verbouwingskosten hoger of lager uit? Dan wordt dit restbedrag op de hypotheek afgelost.

Huis laten taxeren voor verbouwing: de goedkoopste taxateur

Wilt u direct honderden euro's besparen op uw taxatie voor verbouwing? De tarieven van een taxatie staan niet vast en verschillen dus sterk per taxateur. Vergelijk daarom altijd vooraf de kosten voor een verbouwing taxatie op taxatietarieven.com. U bespaart met één muisklik al snel heel veel geld. Bovendien zijn al onze taxateurs erkend en voldoen zij aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat de verbouwingsspecificatie en het taxatierapport met veel zorg worden opgesteld. Aan een verbouwing taxatie zijn geen extra kosten verbonden.

Betaal nooit te veel voor uw taxatie na verbouwing! Vul onze taxatietarieven-vergelijking in en vindt direct de goedkoopste taxatie voor en na verbouwing. Vergelijk gratis!

Live chat - Online