Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 3.178 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Taxatie na verbouwing

Taxatie na verbouwing nodig? Aangezien de hoogte van de verbouwingskosten mede de waarde van uw woning bepalen, is de taxateur verplicht om een verbouwingsspecificatie aan het taxatierapport toe te voegen. Dit is onder andere van belang als u een hypotheek gaat aanvragen. De geldverstrekker zal daarom altijd vragen om een verbouwingsspecificatie in het taxatierapport. Het bedrag dat u kunt lenen is immers onder andere afhankelijk van de waarde van uw woning.

U wilt toch ook niet teveel betalen voor een taxatie na verbouwing? Vergelijk nu taxateurs!

Taxatie huis na verbouwing: wat moet u aanleveren?

Voorafgaand aan de taxatie zal de taxateur bij u informeren of er een verbouwing moet worden opgenomen in het taxatierapport. De verbouwing taxatie vindt altijd vóór de daadwerkelijke verbouwing plaats. Daarom is het van belang dat u de taxateur gespecificeerd meldt wat de geplande verbouwing inhoud. Daarnaast bent u verplicht om een opgave van (begrote) kosten aan te leveren. De kosten voor het uitvoeren van de verbouwingswerkzaamheden zullen in overleg met u door de taxateur worden opgenomen in de verbouwingsspecificatie. Deze specificatie is een opsomming van de werkzaamheden plus een overzicht van de geschatte kosten. Dit vormt samen het taxatierapport verbouwing. De totaalkosten van de verbouwing worden door uw hypotheekverstrekker in een depot gehouden. Vallen de verbouwingskosten lager uit? Dan wordt dit restbedrag op de hypotheek afgelost.

Goedkoopste taxatie na verbouwing

De tarieven van een taxatie na verbouwing staan niet vast en verschillen sterk per taxateur. Vergelijk daarom altijd vooraf de kosten voor een verbouwing taxatie op taxatietarieven.com. U bespaart met één muisklik al snel heel veel geld. Bovendien zijn al onze taxateurs erkend en voldoen zij aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat de verbouwingsspecificatie en het taxatierapport met veel zorg worden opgesteld. Aan een verbouwing taxatie zijn geen extra kosten verbonden.

Taxatie na verbouwing nodig? Vergelijk direct taxaties!

Live chat - Online
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 59466 beoordelingen