Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 2.382 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Taxatie na verbouwing

U heeft een taxatie na verbouwing nodig als u een vebrouwing wilt financieren met uw hypotheek. De woningwaarde na de verbouwing is leidend voor de hoogte van uw hypotheek. Aangezien de hoogte van de verbouwingskosten mede de waarde van uw woning bepalen, is de taxateur verplicht om een verbouwingsspecificatie aan het taxatierapport toe te voegen. Dit is onder andere van belang als u een hypotheek gaat aanvragen. De geldverstrekker zal daarom altijd vragen om een verbouwingsspecificatie in het taxatierapport. Het bedrag dat u kunt lenen is immers onder andere afhankelijk van de waarde van uw woning.

Niet teveel betalen voor een taxatie na verbouwing? Vergelijk nu taxateurs!

Huis taxeren voor verbouwing

De taxateur moet exact weten wat u gaat verbouwen. Voorafgaand aan de taxatie bespreekt u de verbouwing met de taxateur en levert u een kostenbegroting aan. De taxatie vindt voor de verbouwing plaats. De kosten voor het uitvoeren van de verbouwingswerkzaamheden worden opgenomen in de verbouwingsspecificatie. Deze specificatie is een opsomming van de werkzaamheden plus een overzicht van de geschatte kosten. De verbouwingsspecificatie wordt toegevoegd aan uw taxatierapport. De totaalkosten van de verbouwing worden door uw hypotheekverstrekker in een depot gehouden. Als de verbouwingskosten lager uitvallen, wordt het restbedrag op de hypotheek afgelost.

Goedkoopste taxatierapport na verbouwing

De tarieven van een taxatie na verbouwing staan niet vast en verschillen sterk per taxateur. Vergelijk daarom altijd vooraf de kosten voor een verbouwing taxatie op taxatietarieven.com. U bespaart met één muisklik al snel heel veel geld. Bovendien zijn al onze taxateurs erkend en voldoen zij aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Zo weet u zeker dat de verbouwingsspecificatie en het taxatierapport met veel zorg worden opgesteld. Aan een verbouwing taxatie zijn geen extra kosten verbonden.

Taxatie na verbouwing nodig? Vergelijk direct taxaties!

Live chat - Online
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 64350 beoordelingen