Vergelijk de taxatietarieven
Vorige week hielpen wij 2.312 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Taxatie nieuwbouwwoning – Taxatierapport voor een nieuwe woning

Bij de koop van een bestaande woning stellen geldverstrekkers een taxatie verplicht. Maar hoe zit dat bij een nieuwe woning? In sommige gevallen heeft u een taxatie nieuwbouwwoning nodig:

Wilt u weten of een taxatie nieuwbouw in uw specifieke situatie nodig is? Dan kunt u het beste contact opnemen met uw hypotheekadviseur.

Direct een taxatie voor een nieuwe woning aanvragen? Vergelijk nu!

Taxatiekosten nieuwbouw
Wat zijn de taxatiekosten van nieuwbouw? Dat verschilt sterk per taxateur. Taxateurs zijn vrij om hun eigen tarieven te hanteren, waardoor er grote verschillen zijn. U wilt toch niet te veel betalen voor uw taxatierapport nieuwbouwwoning? Vul dan direct onze taxatietarieven-vergelijking in en vind de goedkoopste taxateur voor uw taxatie nieuwe woning.

Onze taxatietarieven-vergelijking zet alle kosten voor een nieuwbouw taxatie overzichtelijk voor u op een rijtje. Omdat wij merken dat de meeste mensen een taxatie nieuwbouw inclusief NWWI-validatie nodig hebben toont onze vergelijkingstool direct het tarief van een gevalideerde taxatie. Zo ziet u in één oogopslag wat de totale kosten zijn voor uw taxatie van de woning. Vergelijk de taxatierapporten voor nieuwbouw nu en vind de voordeligste taxatie voor uw woning. Vergelijk nu!

Live chat - Online