Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 2.025 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Taxatie nieuwbouw

De taxatie van een nieuwbouwwoning is meestal niet verplicht. De woningwaarde is namelijk al vastgesteld in een modelmatige taxatie.

Wanneer taxatie nieuwbouwwoning nodig?

U heeft een taxatie voor nieuwbouw nodig in de volgende situaties:

Wilt u weten of de taxatie van uw woning in aanbouw nodig is? Dan kunt u het beste contact opnemen met uw hypotheekadviseur.

Taxatie nieuwe woning

Bij een modelmatige taxatie wijkt het taxatierapport van uw nieuwbouwwoning af van een regulier taxatierapport. Er wordt voor een taxatierapport van nieuwbouw meestal niet op locatie getaxeerd. De taxateur gebruikt beschikbare gegevens, zoals de locatie, bouwkundige kenmerken en statische modellen. Ook vergelijkt hij de nieuwbouwwoning met vergelijkbare objecten. 

Taxatiekosten nieuwbouw

De taxatiekosten van nieuwbouw kunnen afwijken van reguliere tarieven. Dit is vooral het geval bij een nieuwbouw taxatie vanaf tekening. Dit is extra werk voor de taxateur. Sommige taxateurs rekenen om deze reden een toeslag voor de taxatie van uw nieuwbouwwoning vanaf tekening. Taxateurs zijn vrij om hun eigen tarieven te hanteren, waardoor er grote verschillen zijn. Onze taxatietarieven-vergelijking zet alle kosten voor een nieuwbouw taxatie overzichtelijk voor u op een rijtje. Vergelijk de taxatierapporten voor nieuwbouw nu en vind de voordeligste taxatie voor uw woning.

Vergelijk taxateurs

Live chat - Online
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 65848 beoordelingen