Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 1.386 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Taxatierapport voor een huis nodig? Vergelijk direct alle tarieven!


Elk taxatierapport voor een woning dat opgesteld wordt door een taxateur van taxatietarieven.com voldoet aan de laatste normen vastgesteld door het Centraal Hypothecair Fonds (CHF). Tevens zijn al onze taxateurs aangesloten bij een van de brancheverenigingen voor taxateurs (NVM, VBO en VastgoedPRO).

Acceptatie door alle geldverstrekkers

Al onze taxateurs zijn aangesloten bij een branchevereniging. De taxatierapporten die zij opstellen voldoen aan de laatste normen vastgesteld door het CHF. Elk taxatierapport voor een huis wordt daarom door alle banken en geldverstrekkers geaccepteerd.

Wilt u een hypotheek met NHG afsluiten? Dan hebt u een NWWI-gevalideerd taxatie rapport nodig. Onze taxateurs voeren ook graag voor u een NWWI-taxatie voor u uit. U betaalt daar slechts een kleine meerprijs voor.

Snel een taxatierapport aanvragen voor een lage prijs? Vergelijk dan nu de tarieven van de verschillende taxateurs en vraag direct een taxatierapport aan.

Live chat - Online
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 98073 beoordelingen