Compare the prices of different appraisers
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Last week we have helped 1.228 people!
90% of the appraisal requests is with 3½ hour sceduled

Recognised appraisers for a validated valuation report

Gaat u een woning kopen? Dan is het belangrijk om de waarde van de woning te weten voor het aanvragen van een hypotheek. Steeds vaker eisen geldverstrekkers dat u een gevalideerd taxatierapport aanlevert bij deze hypotheekaanvraag. Elke taxateur die is aangesloten bij taxatietarieven.com kan een gevalideerde taxatie voor u uitvoeren die voldoet aan de eisen van alle eisen van alle Nederlandse geldverstrekkers.

U wilt toch ook verzekerd zijn dat uw hypotheekverstrekker het taxatierapport accepteert?

Schakel direct een van onze taxateurs in voor uw taxatie. Acceptatie is gegarandeerd! Vergelijk nu!

Wat is de validatie van een taxatierapport?

Een gevalideerd taxatierapport betekent dat een validatie-insituut (bijvoorbeeld het NWWI) bekijkt of de taxateur en het taxatie aan alle strenge kwaliteitseisen voldoen. Een taxatie met validatie geeft u de garantie dat het taxatierapport wordt geaccepteert als u een hypotheek wilt aanvragen. Voor de meeste geldverstrekkers is het bovendien belangrijk dat het taxatierapport maximaal drie maanden oud is. Enkele banken accepteren een taxatierapport dat maximaal zes maanden oud is.

Niet gevalideerd taxatierapport

Als u een huis gaat kopen, heeft u een (NWWI) gevalideerd taxatierapport nodig. Wilt u weten wat uw woning waard is voor andere doeleinden zoals:

Dan heeft u voldoende aan een taxatie zonder validatie. Ook voor een taxatie zonder validatie kunt u bij de taxateurs van taxatietarieven.com terecht. Vul onze taxatietarieven-vergelijking in en vind direct de goedkoopste taxateur bij u in de buurt voor zowel een taxatie met als zonder validatie!

Kosten gevalideerd taxatierapport

Naast de reguliere kosten betaalt u voor een gevalideerd taxatierapport extra kosten voor de validatie. Bij de weergegeven taxatiekosten in de taxatietarieven-vergelijking van taxatietarieven.com zijn de validatiekosten al meegenomen in het bedrag. U krijgt dus het all-in tarief te zien en komt achteraf niet voor nare verrassingen te staan!

Ook profiteren van de laagste taxatiekosten voor een gevalideerd taxatieraport? Vul onze taxatietarieven-vergelijking in en vindt direct het goedkoopste gevalideerde taxatierapport. Vergelijk nu!

Live chat - Online
9,6
Review of Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 96687 reviews