Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 1.228 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

NWWI taxatie

Een NWWI taxatie is een taxatie die is goedgekeurd door validatie-instituut NWWI. Na de goedkeuring is er sprake van een gevalideerd taxatierapport. Voor het aanvragen van een hypotheek heeft u een NWWI gevalideerd taxatierapport nodig of een taxatierapport dat is goedgekeurd door een ander validatie-instituut (Taxateurs Unie, TVI, iValidatie).

NWWI, wat is dat?

Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) is een validatie-instituut voor woningtaxaties. Dit betekent dat zij controleren of de taxateur en het taxatierapport aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Hiermee wordt gegarandeerd dat de taxatie op een deskundige manier is uitgevoerd. Een NWWI gevalideerd taxatierapport is verplicht wanneer u een hypotheek gaat aanvragen. Geldverstrekkers eisen een NWWI taxatierapport of andere gevalideerde taxatie.

NWWI taxatie kosten

De NWWI taxatiekosten staan niet vast. Iedere taxateur is vrij om eigen tarieven te hanteren. Door de taxatietarieven bij ons te vergelijken, vind u de goedkoopste taxateur bij u in de regio. De tarieven die u ziet zijn direct de kosten van een NWWI taxatierapport.

Betaal nooit te veel voor uw NWWI taxatie! Vul onze taxatietarievenvergelijker in en vind direct de goedkoopste nwwi taxateur. Vergelijk nu!

Live chat - Online
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 96688 beoordelingen