Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 1.386 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Taxateur

Een taxateur bepaalt de waarde van uw woning bij aankoop of verkoop. Bij aankoop van een woning is een gevalideerde taxatie verplicht. Bij verkoop van een woning is een taxatie handig voor het inschatten van de verkoopprijs.

Wat is een taxateur?

Een taxateur bepaalt de waarde van uw woning. Hij is een onafhankelijk en gediplomeerd persoon die in een taxateursregister staat ingeschreven. Hij maakt uw taxatierapport op. In de volgende gevallen heeft u een taxateur nodig:

Een taxateur komt op locatie om de waarde van een woning nauwkeurig te bepalen. Tijdens de opname van de woning komt hij alles over de woning te weten. Op basis van de woningopname wordt een taxatierapport gemaakt. Hierin staat het waardeoordeel en de onderbouwing daarvan.

Hoe vind je een taxateur?

U vindt een onafhankelijke taxateur door online te zoeken en te vergelijken. Bij Taxatietarieven.com vergelijkt u alle taxateurs bij u uit de regio. Bij het kiezen van een taxateur moet u rekening houden met de onafhankelijkheid, de afstand tussen het taxatiebureau en uw woning en de beschikbaarheid. Uw taxateur mag niet de woningwaarde bepalen en als makelaar betrokken zijn bij de aan- of verkoop van uw woning. Een taxateur moet kennis van de lokale markt hebben en mag om die reden maar een x-aantal kilometers van de woning gevestigd zijn.

Vind het goedkoopste taxatierapport in uw regio

  • Altijd een goedkope taxateur bij u in de buurt;
  • Binnen 1 werkdag een taxatie ingepland;
  • Gegarandeerde acceptatie door alle geldverstrekkers.
Vergelijk gratis
Live chat - Online
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 98073 beoordelingen