Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 2.456 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Over ons

De beste taxatie voor de laagste prijs, dáár staat het team van Taxatietarieven voor. Al bijna vijftien jaar zorgen wij ervoor dat elke week duizenden mensen een betrouwbare taxateur vinden voor hun waardevolste bezit. Of het nou gaat om de taxatie van uw droomwoning, voor een verbouwing of om bezwaar te maken tegen de WOZ-waarde, wij staan voor u klaar en hebben gegarandeerd een geschikte taxateur voor u!

Persoonlijk en betrouwbaar
Uw persoonlijke wensen staan bij ons hoog op het prioriteitenlijstje. Wij houden rekening met uw situatie en zijn pas tevreden als u dat bent.

Alle taxateurs die zijn aangesloten bij taxatietarieven.com zijn betrouwbaar en gecontroleerd op kwaliteit. Er worden tegenwoordig immers strenge eisen gesteld aan een taxatierapport. Onze erkende taxateurs zijn allen ingeschreven in een kwaliteitsregister. Inschrijving is alleen mogelijk als de taxateur aan alle vereisten voldoet. Zo zorgen wij ervoor dat u gegarandeerd een betrouwbaar, objectief en helder taxatierapport in handen krijgt. Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Team TaxatieTarieven
Live chat - Online
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 62982 beoordelingen