Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 2.418 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Kosten taxatie huis: vergelijk taxateurs en bespaar direct

Lees alles over de kosten van de taxatie van een huis op deze pagina.

Wat zijn de tarieven van de taxatie van een woning?

De kosten van een woningtaxatie verschillen per taxateur, omdat zij zelf hun taxatie tarieven vast mogen stellen. De kosten voor het taxeren van uw huis zijn dus per makelaardij verschillend. Met de prijsvergelijker vergelijkt u de tarieven van de taxatie van een woning.

De prijsvergelijker van Taxatietarieven.com vergelijkt de goedkoopste taxateurs met elkaar. Zo bent u altijd verzekerd van het laagste tarief voor uw woningtaxatie.

Meer dan 1.175.000 mensen gingen u voor!

Vind direct goedkope taxateurs in uw regio voor de taxatie van uw woning.

Huis taxatie kosten

De kosten van een taxatie verschillen per taxateur. Bij een huis taxatie zijn er naast de kosten van een taxatierapport ook nog bijkomende kosten. De volgende kosten vallen hieronder:

Taxatietarieven.com baseert de vergelijking op de totale kosten voor een taxatie. Hier zitten alle bovengenoemde kosten dus bij inbegrepen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Tip: Bespaar kosten, vind de goedkoopste taxateur in uw regio. Vergelijk nu!

Kosten NHG- en/of NWWI-validatie

Heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig? Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), is een onafhankelijk, landelijk taxatieinstituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Het NWWI staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Als keurmerk garandeert NWWI objectieve en betrouwbare woningtaxaties. Met een NWWI validatie wordt het taxatierapport door alle geldverstrekkers en NHG geaccepteerd.

Hebt u een taxatierapport nodig voor NHG en/of met NWWI-validatie? Dan betaalt u extra validatiekosten. De kosten voor validatie verschillen per taxateur. Het is dus verstandig om de tarieven goed te vergelijken.

Als u in aanmerking komt voor NHG dan is er ook sprake van een verplichte validatie. De taxateur is vrij om deze validatie via het NWWI te doen of via een ander taxatieinstituut. De kosten voor een NWWI-taxatie zijn hoger dan de kosten voor een gewone taxatie van een woning. Laat u daarom altijd informeren over de kosten voor een NWWI-taxatie.

Vergelijk gratis alle taxateurs in Nederland

Goedkoopste taxateurs in uw regio Op basis van tarieven en kwaliteit Gevalideerde (NWWI, NHG) taxaties

Vergelijk nu!

Huis taxeren prijs

De prijs voor het taxeren van uw huis verschilt per taxateur. Onze taxatietarieven-vergelijking zet alle kosten overzichtelijk voor u op een rijtje. Omdat wij merken dat de meeste mensen een taxatie inclusief NWWI-validatie nodig hebben toont onze vergelijkingstool direct het tarief van een gevalideerde taxatie. Zo ziet u in één oogopslag wat de totale kosten zijn voor uw taxatie. Vergelijk de taxatiebureaus nu en vind de voordeligste taxatie voor uw woning.

Live chat - Online
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 53312 beoordelingen