Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 2.794 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Kosten taxatie huis: vergelijk taxateurs en bespaar direct

De kosten van een taxatierapport verschillen per taxateur of makelaardij. Taxatietarieven.com vergelijkt de goedkoopste taxateurs met elkaar. Meer dan 1.035.000 mensen gingen u voor!

Vind goedkope taxateurs in uw regio voor de taxatie van uw woning.

Kosten NWWI-validatie

Heeft u een taxatierapport nodig voor NHG en/of met NWWI-validatie? Dan betaalt u extra validatiekosten. De kosten voor validatie verschillen per taxateur. Het is dus verstandig om de tarieven goed te vergelijken. Een taxateur hanteert vaste tarieven, dus een offerte voor de taxatie is niet nodig.

Als u in aanmerking komt voor NHG dan is er ook sprake van een verplichte validatie. De taxateur is vrij om deze taxatierapport validatie via het NWWI te doen of via een ander taxatieinstituut. De kosten voor een NWWI-taxatie zijn hoger dan de kosten voor een gewone taxatie van een woning. Laat u daarom altijd informeren over de kosten voor een NWWI-taxatie.

Wat kost een taxatie?

De kosten van een taxatie verschillen per taxateur. Bij het taxeren van uw woning zijn er naast de kosten van een taxatierapport ook nog bijkomende kosten. De volgende kosten vallen hieronder:

Om diverse redenen kan het van belang zijn om de waarde van uw woning te weten. Bijvoorbeeld wanneer u een hypotheek wilt afsluiten of uw huis wilt verkopen. De vraag is dan vaak: wat kost een taxatierapport voor mijn hypotheek? Dat is afhankelijk van het taxatiebureau. De kosten voor het taxeren van uw huis zijn per makelaardij verschillend. Wilt u ervan verzekerd zijn dat u het laagste tarief betaalt voor uw woningtaxatie? Taxatietarieven.com vergelijkt de goedkoopste taxateurs met elkaar. Meer dan 1.035.000 mensen gingen u voor!

Vind direct goedkope taxateurs in uw regio voor de taxatie van uw woning.

Wat kost een taxatie?

De kosten van een taxatie verschillen per taxateur. Bij een huis taxatie zijn er naast de kosten van een taxatierapport ook nog bijkomende kosten. De volgende kosten vallen hieronder:

Taxatietarieven.com baseert de vergelijking op de totale kosten voor een taxatie. Hier zitten alle bovengenoemde kosten dus bij inbegrepen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Tip: Bespaar kosten, vind de goedkoopste taxateur in uw regio. Vergelijk nu!

Kosten NHG- en/of NWWI-validatie

Heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig? Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI), is een onafhankelijk, landelijk taxatieinstituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Het NWWI staat alleen open voor taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Als keurmerk garandeert NWWI objectieve en betrouwbare woningtaxaties. Met een NWWI validatie wordt het taxatierapport door alle geldverstrekkers en NHG geaccepteerd.

Hebt u een taxatierapport nodig voor NHG en/of met NWWI-validatie? Dan betaalt u extra validatiekosten. De kosten voor validatie verschillen per taxateur. Het is dus verstandig om de tarieven goed te vergelijken.

Als u in aanmerking komt voor NHG dan is er ook sprake van een verplichte validatie. De taxateur is vrij om deze validatie via het NWWI te doen of via een ander taxatieinstituut. De kosten voor een NWWI-taxatie zijn hoger dan de kosten voor een gewone taxatie van een woning. Laat u daarom altijd informeren over de kosten voor een NWWI-taxatie.

Vergelijk gratis alle taxateurs in Nederland

Goedkoopste taxateurs in uw regio Op basis van tarieven en kwaliteit Gevalideerde (NWWI, NHG) taxaties

Vergelijk nu!

Onze taxatietarieven-vergelijking zet alle kosten overzichtelijk voor u op een rijtje. Omdat wij merken dat de meeste mensen een taxatie inclusief NWWI-validatie nodig hebben toont onze vergelijkingstool direct het tarief van een gevalideerde taxatie. Zo ziet u in één oogopslag wat de totale kosten zijn voor uw taxatie. Vergelijk de taxatiebureaus nu en vind de voordeligste taxatie voor uw woning.

Live chat - Online
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 38386 beoordelingen