Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 1.202 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Taxatie huis

Een taxatie van uw huis is de waardebepaling van uw woning. U heeft een woningtaxatie nodig als u bijvoorbeeld een huis koopt, een hypotheek afsluit of een verbouwing laat doen. De waarde van uw huis wordt gebaseerd op belangrijke details over uw woning, perceel en omgeving. Deze staan in het taxatierapport.

Vind het goedkoopste taxatie van uw huis. Vergelijk nu!

Taxatie eigen huis

Er zijn verschillende situaties waarin u een taxatierapport van uw huis nodig heeft. De meest voorkomende situatie is het aanvragen van een hypotheek bij aankoop van een huis, maar dit is niet de enige situatie waarin een taxatierapport nodig is.

Wanneer taxatie woning:

Tip voor taxatierapport woning opvragen: Vergelijk de erkende taxateurs in uw regio en vind de goedkoopste taxateur voor uw huis! Vergelijk nu!

Taxatierapport woning

De taxateur zal het huis taxeren en bepaalt de waarde aan de hand van verschillende factoren. Hiervoor zal hij langskomen om het huis te bekijken en enkele foto's te maken. Bij een taxatie wordt gekeken naar:

  • Het soort huis;
  • De oppervlakte;
  • Juridische aspecten;
  • De bouwkundige staat van het huis;
  • Esthetische en architectonische kwaliteit;
  • De kwaliteit van de afwerking van het huis;
  • De aanwezigheid van een tuin, garage, balkon etc.;
  • De locatie. Hierbij kunt u denken aan de plaats en de buurt waarin de woning staat. De taxateur kijkt ook naar het vergelijkbare woningaanbod in de omgeving.
Taxatierapport

Onze taxatietarieven-vergelijking zet alle taxatie huis kosten overzichtelijk voor u op een rijtje. Zo ziet u in één oogopslag wat de totale kosten zijn voor uw taxatie van het huis. Vergelijk de taxatiebureaus en vind de voordeligste taxatie voor uw huis online. Vergelijk nu!

Live chat - Online
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 97407 beoordelingen