Vergelijk de taxatietarieven
Vorige week hielpen wij 2.548 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Gevalideerd taxatierapport - Taxatie met validatie

Gaat u een woning kopen? Dan is het belangrijk om de waarde van de woning te weten voor het aanvragen van een hypotheek. Steeds vaker eisen geldverstrekkers dat u een gevalideerd taxatierapport aanlevert bij deze hypotheekaanvraag. Elke taxateur die is aangesloten bij taxatietarieven.com kan een gevalideerde taxatie voor u uitvoeren die voldoet aan de eisen van alle eisen van alle Nederlandse geldverstrekkers.

Wilt u verzekerd zijn dat uw hypotheekverstrekker het gevalideerde taxatierapport accepteert?

Vergelijk direct alle taxateurs voor uw gevalideerde taxatie. Acceptatie is gegarandeerd! Vergelijk nu!

Wat is de validatie van een taxatierapport?

Een gevalideerd taxatierapport betekent dat een validatie-insituut (bijvoorbeeld het NWWI) bekijkt of de taxateur en het taxatie aan alle strenge kwaliteitseisen voldoen. Een taxatie met validatie geeft u de garantie dat het taxatierapport wordt geaccepteert als u een hypotheek wilt aanvragen. Voor de meeste geldverstrekkers is het bovendien belangrijk dat het taxatierapport maximaal drie maanden oud is. Enkele banken accepteren een taxatierapport dat maximaal zes maanden oud is.

Hypotheek en taxatierapport

Zoals we hierboven al beschreven is het van belang dat u een gevalideerd taxatierapport kunt overhandigen wanneer u een hypotheek wilt aanvragen. Ook bij het aanvragen van een hypotheek kan snelheid van groot belang zijn. Gelukkig bestaat vandaag de dag de mogelijkheid om uw hypotheek online te berekenen en af te sluiten. Dit scheelt tijd, maar u kunt dit ook doen wanneer het u uitkomt.

Niet gevalideerd taxatierapport

Als u een huis gaat kopen, heeft u een (NWWI) gevalideerd taxatierapport nodig. Wilt u weten wat uw woning waard is voor andere doeleinden zoals:

Dan heeft u voldoende aan een taxatie zonder validatie. Ook voor een taxatie zonder validatie kunt u bij de taxateurs van taxatietarieven.com terecht. Vul onze taxatietarieven-vergelijking in en vind direct de goedkoopste taxateur bij u in de buurt voor zowel een taxatie met als zonder validatie!

Kosten gevalideerd taxatierapport

Naast de reguliere kosten betaalt u voor een gevalideerd taxatierapport extra kosten voor de validatie. Bij de weergegeven taxatiekosten in de taxatietarieven-vergelijking van taxatietarieven.com zijn de validatiekosten al meegenomen in het bedrag. U krijgt dus het all-in tarief te zien en komt achteraf niet voor nare verrassingen te staan!

Ook profiteren van de laagste taxatiekosten voor een gevalideerd taxatieraport? Vul onze taxatietarieven-vergelijking in en vindt direct het goedkoopste gevalideerde taxatierapport. Vergelijk nu!

Live chat - Online