Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 2.025 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Gevalideerd taxatierapport

Als u een hypotheek aanvraagt of aanpast, dan is een gevalideerd taxatierapport in de meeste gevallen verplicht. Een gevalideerde taxatie moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen, wat wordt gecontroleerd door een onafhankelijk validatie-instituut. Elke taxateur die is aangesloten bij taxatietarieven.com kan een gevalideerde taxatie voor u uitvoeren met gegarandeerde acceptatie. 

Gevalideerd taxatierapport? Vergelijk nu!

Wat is een gevalideerd taxatierapport?

Een gevalideerd taxatierapport is een taxatierapport van uw woning dat goedgekeurd is door een validatie-instituut (zoals het NWWI). Een gevalideerd taxatierapport kan gebruikt worden voor onder andere het aanvragen van hypotheken. Het taxatierapport wordt nauwkeurig opgesteld door de taxateur en moet voldoen aan vele strenge kwaliteitseisen. Het validatie-instituut controleert de volgende zaken:

  • De juistheid van de werkwijze van de taxateur;
  • De correctheid van de onderbouwing van de woningwaarde;
  • De aanwezigheid van alle vereiste bijlagen.

Zijn alle zaken correct en aanwezig, dan valideren zij het rapport. Alle taxateurs van taxatietarieven.com kunnen u voorzien van een gevalideerd taxatierapport met gegarandeerde acceptatie.

Wanneer gevalideerd taxatierapport aanvragen?

Bij aankoop van een woning heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig om een hypotheek te krijgen. Dit is een eis van uw geldverstrekker. Op deze manier zijn zij verzekerd van een kwalitatief goed taxatierapport. 

Gevalideerd taxatierapport kosten

De kosten van een gevalideerde taxatie variëren van € 250,- tot € 750,-. U kunt zelf een taxateur kiezen, dus u kunt eenvoudig besparen op de kosten van een taxatierapport. De prijs van een gevalideerde taxatie kunt u vinden en vergelijken in de prijsvergelijker.

Ook profiteren van de laagste taxatiekosten voor een gevalideerd taxatieraport? Vul onze taxatietarieven-vergelijking in en vindt direct het goedkoopste gevalideerde taxatierapport. Vergelijk nu!

Live chat - Online
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 65848 beoordelingen