Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 1.386 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Gevalideerd taxatierapport

Een gevalideerd taxatierapport is goedgekeurd door een validatie-instituut. Als u een hypotheek aanvraagt of aanpast, dan is validatie van uw taxatierapport in de meeste gevallen verplicht. Een gevalideerde taxatie moet voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Elke taxateur die is aangesloten bij taxatietarieven.com kan een gevalideerde taxatie voor u uitvoeren met gegarandeerde acceptatie. 

Gevalideerd taxatierapport? Vergelijk taxateurs!

Wat is een gevalideerd taxatierapport?

Een gevalideerd taxatierapport is een taxatierapport van uw woning dat goedgekeurd is door een validatie-instituut (zoals het NWWI). Een gevalideerd taxatierapport kan gebruikt worden voor onder andere het aanvragen van een hypotheek. Een gevalideerde taxatie wordt nauwkeurig opgesteld door de taxateur en voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Het validatie-instituut controleert de volgende zaken:

  • De juistheid van de werkwijze van de taxateur;
  • De correctheid van de onderbouwing van de woningwaarde;
  • De aanwezigheid van alle vereiste bijlagen.

Zijn alle zaken correct en aanwezig, dan valideren zij het rapport. Alle taxateurs van taxatietarieven.com kunnen u voorzien van een gevalideerd taxatierapport met gegarandeerde acceptatie.

Wanneer gevalideerd taxatierapport aanvragen?

Bij aankoop van een woning heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig om een hypotheek te krijgen. Dit is een eis van uw geldverstrekker. Op deze manier zijn zij verzekerd van een kwalitatief goed taxatierapport. 

Wat kost een gevalideerd taxatierapport?

De kosten van een gevalideerd taxatierpport variëren van € 250,- tot € 750,-. Taxatiekosten verschillen per taxateur. Iedere taxateur bepaalt zijn eigen tarief en bepaalt zelf welke extra kosten hij berekent. U kunt zelf een taxateur kiezen, dus u kunt eenvoudig besparen op de kosten van een taxatierapport. De prijs van een gevalideerde taxatie kunt u vinden en vergelijken in de prijsvergelijker.

Ook profiteren van de laagste taxatiekosten voor een gevalideerd taxatierapport? Vul onze taxatietarieven-vergelijking in en vindt direct het goedkoopste gevalideerde taxatierapport. Vergelijk taxateurs!

Live chat - Online
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 98073 beoordelingen