Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 3.011 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Gevalideerd taxatierapport - Taxatie met validatie

Gaat u een woning kopen? Voor de aanvraag van een hypotheek heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig. Elke taxateur die is aangesloten bij taxatietarieven.com kan een gevalideerde taxatie voor u uitvoeren die voldoet aan de eisen van alle eisen van alle Nederlandse geldverstrekkers.

Gegarandeerde acceptatie? Vergelijk nu!

Wat is de validatie van een taxatierapport?

Een gevalideerd taxatierapport betekent dat een validatie-insituut (bijvoorbeeld het NWWI) bekijkt of de taxateur en het taxatie aan alle strenge kwaliteitseisen voldoen. Een taxatie met validatie geeft u de garantie dat het taxatierapport wordt geaccepteert als u een hypotheek wilt aanvragen. Voor de meeste geldverstrekkers is het bovendien belangrijk dat het taxatierapport maximaal drie maanden oud is. Enkele banken accepteren een taxatierapport dat maximaal zes maanden oud is.

Kosten gevalideerd taxatierapport

Naast de reguliere kosten betaalt u voor een gevalideerd taxatierapport extra kosten voor de validatie. Bij de weergegeven taxatiekosten in de taxatietarieven-vergelijking van taxatietarieven.com zijn de validatiekosten al meegenomen in het bedrag. U krijgt dus het all-in tarief te zien en komt achteraf niet voor nare verrassingen te staan!

Ook profiteren van de laagste taxatiekosten voor een gevalideerd taxatieraport? Vul onze taxatietarieven-vergelijking in en vindt direct het goedkoopste gevalideerde taxatierapport. Vergelijk nu!

Live chat - Online
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 42112 beoordelingen