Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 1.202 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Aanmelding taxateurs

Wij brengen u in contact met potentiële klanten uit uw regio. Wij zorgen voor de goede leads en u zorgt voor een perfecte opvolging. Voor iedere lead die u oppakt, betaalt u ons een eerlijke prijs. Voor leads waar geen opdracht uit voort komt, betaalt u niets.

Hoe werkt het?

  1. 1. Schrijf u in bij TaxatieTarieven.com.
  2. 2. Wij hebben even contact over onder andere tarieven, uw bedrijfsnaam, design van uw bedrijfspagina en uw werkgebied.
  3. 3. Wij maken voor u een bedrijfspagina.
  4. 4. Via uw bedrijfspagina ontvangt u van ons leads uit uw regio.
  5. 5. U neemt contact op met de lead en haalt de opdracht binnen!

U houdt de regie

Wij hebben speciaal online afnemerprogramma ontwikkeld. Hierin kunt u zelf alles aanpassen naar uw wensen en inzichten. U bent immers de expert en u weet als beste hoe u leads naar klanten kunt en wilt omzetten. 

Onze leads zijn uw potentiële klanten

TaxatieTarieven.com heeft de kennis en kunde in huis om kwalitatief goede leads binnen te halen. Via TaxatieTarieven.com kan een lead zelf bepalen bij wie hij een aanvraag doet. Hierbij is prijs natuurlijk erg belangrijk. 

U bepaalt zelf de prijs waarvoor u uw dienst aanbiedt. Hoe scherper de prijs, hoe meer leads u zult ontvangen. Voor iedere lead die u via TaxatieTarieven.com binnen krijgt, betaalt u ons een eerlijk tarief. U betaalt alleen als de lead ook daadwerkelijk opdracht is geworden!

Schrijf u snel in en start met het ontvangen van leads uit uw omgeving.

Waarom kiezen voor TaxatieTarieven.com?

Goede leads
U ontvangt goede leads uit uw omgeving. Dit zijn voor u potentiële klanten die al interesse hebben getoond in uw product of dienst. U hoeft alleen nog maar contact op te nemen!

Flexibel, u houdt de regie
U bepaalt zelf hoeveel leads u wilt ontvangen. Heeft u een periode minder tijd? Dan kunt u dat aangeven, wij passen de stroom van leads daarop aan.

U betaalt alleen bij een opdracht
U betaalt ons een eerlijk tarief voor iedere lead die daadwerkelijk opdracht is geworden. Op deze manier weet u zeker dat u van ons alleen goed leads ontvangt. Want voor een lead die geen opdracht wordt, betaalt u ons niets. 

Online bedrijfsprofiel
Op TaxatieTarieven.com krijgt u gratis een eigen bedrijfsprofiel. Potentiële klanten vragen een offerte aan op een website die helemaal aansluit bij uw eigen bedrijfsprofiel.

Bepaal zelf uw tarief
U bepaalt zelf het tarief waarvoor u uw dienst aanbiedt op TaxatieTarieven.com. Houd er wel rekening mee dat de potentiële klant aanbieders met elkaar vergelijkt. In de meeste gevallen wordt er op basis van de prijs een keuze gemaakt.

Indien u als taxateur(bureau) opgenomen wilt worden in onze website, vul dan onderstaand formulier in.

Uw contactgegevens
Bedrijfsgegevens
Aanvullende informatie
Branchevereniging


Taxatieregister
Validatie instituutSpecialisaties
Heeft een andere afnemer u getipt over ons? Vul dan hier zijn/haar referral code in.
Ruimte voor opmerkingen, ervaring in uw vakgebied etc.
Live chat - Online
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 97407 beoordelingen