Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 1.386 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Taxatie bij oversluiten

Uw hypotheek heeft een bepaalde looptijd. Bij een lage hypotheekrente kan het aantrekkelijk zijn om uw huidige hypotheek tussentijds over te sluiten. U kunt geld besparen door de lagere rente, maar bij tussentijds oversluiten moet u meestal een boete betalen aan uw huidige geldverstrekker. Als de rentevaste periode is afgelopen, hoeft u geen boete te betalen.

Hypotheek oversluiten

In tijden dat de hypotheekrente laag staat, kan het lonen om uw hypotheek over te sluiten. U sluit dan tussentijds een andere hypotheek af met een lagere rente. U betaalt uw huidige bank of hypotheekverstrekker hier meestal een boete voor, maar het kan u in het bedrag aan hypotjeekrente flink schelen. Het oversluiten van uw hypotheek doet u rechtstreeks bij uw bank of geldverstrekker of via uw hypotheekadviseur.

Taxatie bij oversluiten

Veel banken en hypotheekverstrekkers vragen een taxatierapport als u uw hypotheek wilt oversluiten. Je sluit immers een nieuwe hypotheek af en bij een nieuwe hypotheek heeft u een taxatierapport nodig. U heeft niet altijd een taxatie bij oversluiten nodig als uw hypotheek lager is dan 60% van de WOZ-waarde. 

Nooit te veel betalen voor uw taxatie bij oversluiten hypotheek? Vergelijk direct de taxatie tarieven van taxateurs bij u uit de buurt. Vergelijk nu!

Live chat - Online
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 98073 beoordelingen