Compare the prices of different appraisers
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Last week we have helped 3.368 people!
90% of the appraisal requests is with 3½ hour sceduled

Need a valuation report? Compare the rates here!


Elk taxatierapport dat opgesteld wordt door een taxateur van taxatietarieven.com voldoet aan de laatste normen vastgesteld door het Centraal Hypothecair Fonds (CHF). Tevens zijn al onze taxateurs aangesloten bij een van de brancheverenigingen voor taxateurs (NVM, VBO en VastgoedPRO).

Acceptatie door alle geldverstrekkers

Al onze taxateurs zijn aangesloten bij een branchevereniging. De taxatierapporten die zij opstellen voldoen aan de laatste normen vastgesteld door het CHF. Elk taxatierapport zal daarom door alle banken en geldverstrekkers worden geaccepteerd.

Wilt u een hypotheek met NHG afsluiten? Dan hebt u een NWWI-gevalideerd taxatierapport nodig. Onze taxateurs voeren ook graag voor u een NWWI-taxatie voor u uit. U betaalt daar slechts een kleine meerprijs voor.

Snel een taxatierapport aanvragen voor een lage prijs? Vergelijk dan nu de tarieven van de verschillende taxateurs en vraag direct een taxatierapport aan.

Live chat - Online
9,5
Review of Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 68864 reviews