Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 1.204 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

NWWI taxatie: dit moet u weten

Een NWWI taxatie is een taxatie dat gevalideerd is door het validatie-instituut NWWI. Een gevalideerd taxatierapport is verplicht bij het afsluiten van een hypotheek.

NWWI taxatie

Een NWWI taxatie is een taxatie die voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van het validatie-instituut NWWI. Een NWWI taxatie wordt doorgaans een gevalideerde taxatie genoemd. Een NWWI taxatierapport kunt u altijd gebruiken voor het aanvragen of aanpassen van een hypotheek.

NWWI validatie

Voordat een taxatierapport gebruikt mag worden voor het aanvragen van een hypotheek, moet het rapport gevalideerd worden door het NWWI of een ander validatie-instituut. Het taxatierapport en de taxateur worden gecontroleerd op strenge kwaliteitseisen.

Voor een NWWI validatie worden de volgende zaken gecontroleerd:

  • De juistheid van de werkwijze van de taxateur;
  • De correctheid van de onderbouwing van de woningwaarde;
  • De aanwezigheid van alle vereiste bijlagen.

NWWI rapport

Een NWWI rapport is altijd verplicht bij de financiering van een NHG-hypotheek. Ook bij een hypotheek zonder NHG is bij de meeste Nederlandse geldverstrekkers een taxatie met validatie verplicht.

NWWI taxaties vergelijken

De prijs van een NWWI taxatie staat niet vast. Taxateurs mogen hun eigen prijzen bepalen. Daarom loont het door alle beschikbare taxateurs met elkaar te vergelijken. Zo bespaart u snel veel geld op een NWWI taxatie.

Betaal niet te veel voor een NWWI taxatie. Vind het goedkoopste taxatierapport. Vergelijk nu!

Live chat - Online
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 97339 beoordelingen