Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 2.382 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

NWWI taxatie kosten

Bij het aanvrage van een hypotheek heeft u een NWWI taxatie nodig. De kosten van een taxatierapport met NWWI-validatie wijken af van de kosten van een standaard taxatierapport.

Kosten NWWI taxatie

Een taxatierapport met NWWI-keurmerk is duurder dan een rapport zonder dit keurmerk. De taxateur mag zelf bepalen welke kosten hij/zij in rekening brengt voor een NWWI-taxatie. Het NWWI zelf berekent de taxateur in ieder geval € 51,43 voor een gevalideerd taxatierapport. De NWWI-bijdrage staat los van het bedrag dat de taxateur rekent voor de levering van zijn/haar diensten. De NWWI-taxatiekosten verschillen dus per taxateur.

Kosten NWWI vergelijken

Wilt u een NWWI-taxatierapport aanvragen? Dan is het dus verstandig om de kosten voor een NWWI-taxatie met elkaar te vergelijken. Dit doet u door hieronder de postcode van de te taxeren woning in te vullen. U vindt dan een lijstje met de NWWI-taxatiekosten per taxateur.

Vergelijk nu!

Live chat - Online
9,5
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,5 / 10 - 64350 beoordelingen