Vergelijk de taxatietarieven
"Binnen 10 minuten al telefoon van de makelaar"Dhr. Mulder "Alles lekker snel geregeld"Mvr. Smeets "Snel, tijdig en voor een mooie prijs een keurig rapport!"Dhr. Wassenaar
Vorige week hielpen wij 1.883 mensen!
90% van de taxatie-aanvragen is binnen 3½ uur ingepland

Taxatiekosten hypotheek

De taxatiekosten voor een hypotheek starten bij € 300,-. De kosten van een taxatie van uw huis voor een hypotheek verschillen per taxateur. Voorkom dus dat u teveel kosten maakt voor uw taxatie hypotheek door direct onze taxatietarieven-vergelijking in te vullen.

Wat kost een taxatie voor hypotheek?

De kosten van een taxatierapport voor een hypotheek bedragen vaak minstens € 550,- en zijn afhankelijk van de tariefstelling van de taxateur. De kosten van een taxatie van een huis voor een hypotheek bestaan uit twee delen. Naast de reguliere kosten betaalt u voor een hypotheek taxatie extra kosten voor de validatie van het rapport. Validatie houdt in dat een validatie-instituut, meestal het NWWI, controleert of het taxatierapport en de taxateur aan alle kwaliteitseisen voldoen. Zo weet de geldverstrekker zeker dat het taxatierapport objectief en betrouwbaar is. Een gevalideerd rapport wordt door alle Nederlandse geldverstrekkers geaccepteerd. Bij de weergegeven taxatiekosten woning voor hypotheek op taxatietarieven.com zijn de validatiekosten al meegenomen in het bedrag. U krijgt dus het all-in tarief te zien!

Kosten taxatierapport voor hypotheek met NHG

Als u een hypotheek met NHG wilt aanvragen is validatie verplicht. U betaalt dus extra validatiekosten voor een taxatie van uw woning voor een hypotheek met NHG. In onze taxatietarieven-vergelijking staan alle tarieven overzichtelijk voor u op een rijtje. In de vergelijkingstool wordt direct de totale kosten taxatie woning voor een hypotheek met NHG getoond.

Vergelijk kosten taxatierapport voor hypotheek

  • De laagste prijs voor een taxatie
  • Altijd een taxateur bij u in de buurt
  • Binnen 1 werkdag een taxatie ingepland
  • Gegarandeerde acceptatie door alle financiële instellingen
Vergelijk gratis

Taxatierapport voor uw hypotheek?

Wanneer u een taxatierapport (NWWI gevalideerd) in uw bezit heeft kunt u een hypotheek gaan aanvragen. Let er op dat het taxatierapport niet ouder is dan 3 maand. Taxatierapporten die ouder zijn, worden in veel gevallen niet geaccepteerd door de hypotheekverstrekker. Het is zonde als u nogmaals kosten moet maken om een taxatierapport te verkrijgen. Tegenwoordig kunt u heel eenvoudig online uw hypotheek berekenen en afsluiten. U kunt dit dus doen op ieder gewenst moment vanaf iedere gewenste plek. Dit bespaart u tijd!

Live chat - Online
9,6
Beoordeling van Taxatie Tarieven: 9,6 / 10 - 95952 beoordelingen